Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.12.2015 11:29 - За страната чийто стандарт на живот можеше да имаме и ние българите
Автор: blackseaasm Категория: Политика   
Прочетен: 496 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Не всичко е пари...
Нали е така приятели? 
Представете си страна подобна на България в която: Хората вярват в държавата си и утрешния си ден. Няма организирана престъпност!!! Почти липсва битова престъпност!!! Няма просяци, крайно бедни или бездомни...
Същевременно има прилично заможна средна класа и дори доста богати хора. Децата могат да се разхождат и играя където и когато и да е, а родителите им да са спокойни. Нивота на корупция е безкрайно малко!!! Няма безработица!!! Хората работят основно по специалността си и това им е гарантирано!!! Образованието и  здравеопазването са безплатни. Спорта за деца и възрастни във всякаква форма е безплатен!!! Демографските тенденции са положителни!!! Цялата територия се развива доста равномерно! Над 90% от селата се развиват, а не западат!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Има стотици изградени нови агроградчета със  всички условия за комфортен живот и работа. Храната е от най-качествените в Европа и  е на нормални цени! Пътищата също са от най-качествените в Европа. Чужденеца пресякъл границите на тази страна се шокира колко е чисто навсякъде - по улиците, площадите и парковете е трудно да се види боклук. Няма наркомани, и всякакви отрепки с които трябва ние обикновените хора да търпим и да сме толерантни. Страна където срещате навсякъде предимно само хубави хора готови да ви помогнат и да се сприятелят с вас. Страна за която хората от съседните страни говорят със суперлативи и уважение.  Страна където няма дива безмислена конкуренция между членовете на обществото, а само конкуренция на цялото общество на световния пазар... Страна където можете да започнете живота си практически от нулата и да имате ВЕДНАГА дом и работа, без да ставате роб на банките!!! ..... Това не са розови сънища.
Не вярвате? СЪЩЕСТВУВА ТАКАВА СТРАНА. Просто май никой от тези дърпащи конците на нас малките кукли пускащи бюлетините не иска да знаем за нея. 
Тази държава няма почти никакви природни русурски, нефт или газ на които да разчита. Тя разчита предимно на трудолюбието, мъдростта и потенциала на гражданите си.
Това не е богата западно европейска държава!!! Нито пък държавата е грабила богатствата на други народи. Всъщност тази държава не е и много по-богата от България. Може би съвсем малко, измерено през БВП по ППП според данните на ЦРУ , където ние сме на 93-то място, тя е мъничко по-нагоре в класацията. Тази държава се управлява от ДИКТАТОР.
Продължението е ТУК



Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: blackseaasm
Категория: Бизнес
Прочетен: 41457
Постинги: 34
Коментари: 28
Гласове: 18
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930